dissabte, 19 de setembre del 2009

Constitució de la Plataforma Vilassar Decideix

Reunits a Vilassar de Dalt el dia 18 de setembre del 2009, al carrer “del Casal”, c/ Francesc i Benet Artigas, els sotasignants decideixen constituir-se en plataforma cívica que amb el nom de VILASSAR DECIDEIX, es compromet a:

  • treballar a favor del dret del poble català a decidir lliurament el seu futur, obrint un procés de diàleg.
  • obrir un diàleg amb les entitats i associacions de Vilassar de Dalt per tal que aquestes voluntariament es puguin adherir i esdevenir membres de la plataforma.

  • conscienciar, impulsar i promoure en el poble de Vilassar de Dalt el procés d’una consulta democràtica sobre la independència de Catalunya, amb el text següent: “Està d’acord que Catalunya esdevingui un Estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a Europa?
La plataforma VILASSAR DECIDEIX, dona suport a la iniciativa d’Arenys de Munt i a totes les iniciatives que es produeixin arreu de Catalunya per impulsar consultes sobre la independència de Catalunya (Països Catalans).

Les persones que inicialment constitueixen la plataforma VILASSAR DECIDEIX son: Jaume Batlle i Saurina, Aleix Duñó i Ruhí, Josep Mª Duñó i Rambaldi, Antoni Llimona i Botey, Enric Miralles i Mestres, Benet Oliva i Ricós, Alexandre Puig i Torres, Robert Samó i Garcia, Toni Sànchez i Rifà, Lluís Sancliment i Alcaraz, Martí Sancliment i Solé, Genís Viada i Pons de Vall, Xavier Vilà i Bot, Xavier Vilà i Planas, Josep Uson i Costa, Xavier Yelo i Blat.

De forma provisional es decideix per unanimitat que n’Antoni Llimona Botey exercirà les funcions de portaveu i en Lluís Sancliment Alcaraz de coordinador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comptadors

Visites simultànies en línia:

Visites totals: