divendres, 2 d’octubre del 2009

Creació de comissions de treball

A la reunió d'avui divendres 2 d'octubre s'han creat les següents comissions de treball:


  • Comissió de premsa i comunicació: es farà càrrec de l'elaboració de documents i notes de premsa, atenció als mitjans i mantindrà una biblioteca documental que recullirà tot el que es vagi fent. En formen part Àlex Puig, Xavier Yelo, Enric Miralles, Lluís Sancliment i Toni Sala.
  • Comissió d'activitats: es farà càrrec de l'organització d'activitats al poble. En formen part Martí Sancliment, Genís Viada i Jaume Batlle.
  • Comissió de Coordinació i Secretaria: es farà càrrec de la coordinació general de la Consulta i les seves comissions, programació de reunions i relació amb entitats del poble. També es farà càrrec del contacte amb altres pobles i consultes, a nivell comarcal i nacional. En formen part Lluís Sancliment, Antoni Llimona, Roser Loire, Toni Sànchez, Benet Oliva i Joan Alfons Cusidó.
  • Comissió d'economia: es farà càrrec de la comptabilitat de la campanya i de la recerca de finançament. En formen part Joan Salvi i Núria Planas.
  • Comissió electoral: es farà càrrec de l'organització de la consulta en sí durant la votació, taules, voluntaris, procediments, etc. En formen part Martí Sancliment, Robert Samó, Agnès Bertran, Joan Salvi i Núria Planas.
  • Comissió de seguretat: es farà càrrec de la seguretat de la consulta, voluntaris i coordinació amb les forces d'ordre públic. En formen part Genís Viada i Josep Uson.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comptadors

Visites simultànies en línia:

Visites totals: